Om oss och vår metodik

Om oss och vår metodik

Välkommen till Vimmerby Trafikövningsplats, vår prioritet är att hjälpa dig få ut det allra bästa av din utbildning som blivande förare. Vi strävar efter att uppmärksamma och främja de positiva egenskaperna hos varje individ i deras roll som förare. Om du utbildar dig hos oss är vår strävan att du ska bli en skicklig förare som kör säkert men också tänker smart gällande säkerheten i trafiken.

Vi är fast övertygade om att en välutbildad förare inte bara ökar sin egen säkerhet, utan även bidrar till att höja säkerheten för alla trafikanter i vår omgivning.

Lära genom att uppleva

Vi tror på att lära genom att uppleva. Därför har vi utvecklat en unik utbildningsmetodik som fokuserar på upplevelsebaserad inlärning. Detta innebär att våra kurser ger dig möjligheten att skapa konkreta erfarenheter som kommer att vara avgörande när du väl sätter får köra i trafiken på egen hand. Genom upplevelsebaserad inlärning kan du förvärva livsviktig kunskap som du kommer att ha nytta av varje gång du kör i trafiken. Vi är stolta över att erbjuda en utbildning som inte bara fokuserar på att ge dig ett körkort, utan som också rustar dig med de färdigheter och kunskaper du behöver för att bli en trygg och ansvarsfull förare.

Mer än bara utbildning

Förutom riskutbildningar så sker här också moped – och – mc-utbildning. Det är också här Trafikverket startar sina prov för tyngre behörigheter.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå